Aristovile järgnes kohalik mees Margus Pirksaar (17.44), kes pälvis ka juunis alanud kolmeetapilise Elva Jooksusarja üldvõidu karika. Meeste kolmandaks tuli tänavajooksus Anti Puustus. Naistest järgnesid Luigele Kelly Nevolihhin Rakverest ja Eveli Saue Elvast.

Eveli Saue pälvis ühtlasi teist aastat järjest naistest Elva Jooksusarja üldvõidu. Elva Jooksusarja üldarvestuses läksid meestest teine koht Olari Ormile ja kolmandaks sai Kaarel Piip. Naistest jooksid end jooksusarja hooaja arvestuses teiseks ja kolmandaks vastavalt Külli Pirksaar ja Kadri Treffner.

Kokku osales Elva tänavajooksul 166 jooksusõpra. „Hea meel on sellest, et ehkki ilm oli küllaltki külm, on jooksurahvas meile jätkuvalt truu ega lasknud end ilmast heidutada,“ ütles Elva Jooksusarja peakorraldaja Priit Simson. „Linnavalitsuse toel saime ka rajatrassi suhteliselt lume- ja jäävabaks ja osalejad ei kurtnud libeduse üle. Tegelikult tulebki teha rohkem pingutusi jooksuhooaja pikendamiseks, sest see annab ka harrastajatele rohkem motivatsiooni trenni teha.“

Elva Jooksusari algas tänavu juunis Vapramäe jooksuga (6.5km) ja jätkus augustis Verevi rannajooksuga (2,6km). Tänavune oli Elva Jooksusarja neljas hooaeg.

Jooksutulemused ilmuvad peatselt leheküljele www.elvajooks.ee