Meeskondade vahel oli selge klassivahe ja tundus, et Kalev ei tahtnudki mängida. Oleks võinud vähe rohkem sädet olla. Teised võivad olla paremini komplekteeritud ja üks-üks-lahendusi paremini leida, aga oleks tahtnud näha natuke lahtisemat ja rõõmsamat mängu. Meid võeti kohe esimestest minutitest kinni: vastased panid kohe oma liikumised, oma rütmi ja oma tempo peale. Kohati mängisid nad isegi üle, oleks võinud veel lihtsamaid lahendusi leida.

Raske on siit midagi kommenteerida, ei tea ju, mismoodi Kalev sinna sõitis, aga nii uimast Kalevit pole kaua näinud. Ei tea, kas oli juba ette mõeldud, Fischerid ja Perkinisid ritta pandud ja arvatud, et sellest meeskonnast me niikuinii jagu ei saa.

Donetski mäng oli niivõrd hästi paika pandud ja eelmises mängus säranud [Keith] McLeod ei saanudki praktiliselt midagi teha. Osa viskekohti oli ju küllaltki hästi välja mängitud, aga kui need ka sisse ei lähe, siis see võtabki tuju ära.

Üks-üks-teravust meil ei olnud ja sealt olukordi ei tekkinud, aga korvpallis tuleb suruda teravuse ja kiiruse peale. Meie mehed ei ole nii kehvad, et nad ei võiks üks ühele vastaseid ette võtta.

Teise poolaja alguses tekkisid [Gary] Wilkinsoni tabamuste järel võimalused, aga seda kõike peab raudselt kogu aeg tampima. Praegu vastased põhimõtteliselt puhkasid kaitses. Kindlasti rõhutan ka seda, et kui üks asi ei toimi, siis oleks tulnud otsida teistmoodi ja kui see ka ei aita, siis hoopis kolmandat.

Kirja pannud Pärt Talimaa