"Eks ta on ikka (hea tuju)," poetas Rüütli, kirjutab sport.err.ee "Aga põnevus kadus üsna ruttu ära, sest vastase kümnekesi jäämine pani mängule oma pitseri."

Peatreeneri poolt mängu üheks võtmehetkeks hinnatud intsident juhtus avapoolaja 41. minutil, kui Ekvatoriaal-Guinea mängija Ivan Zarandona toksas jalaga maas lamanud Martin Vunki ja sai selle eest punase kaardi.

"Ilusasti mängitud, mõned väravavahi eksimused viisid nende kollideni ja vastaste eksimuste pealt lõime ära," lisas peatreener.

"Mõne kindla olukorra oleks võinud ka ära lüüa," lisas ta ja nimetas Vladimir Voskoboinikovi võimalusi ning Konstantin Vassiljevi lati ja posti ristumiskohta tabanud kauglööki.

Euroopa ühe tugevaima meeskonnaga, Portugaliga, kohtutakse kolmapäeval. Kui laupäevane võit oli Martin Reim hüvastijätukohtumine, siis järgmine mäng on teise legendi, väravavaht Mart Poomi lahkumisetendus.

"Poomil on tunduvalt raskem mäng lõpetamiseks," naeris Raio Piiroja Reimi ja Poomi võrdluse peale.

"Häälestus on ikka sama, tänagi ei läinud mütsiga lööma," kommenteeris Rüütli ettevalmistust kohtumiseks Portugaliga. "Järgmine mäng on uuel päeval - mängu iseloom saab olema teine, aga see otsustatakse väljakul."