Üks oli juba enne selge. Kuna VfB Friedrichshafen pälvis õiguse korraldada finaalturniir, oli sakslastel koht kindel, kirjutab volley.ee. Kolmest ülejäänud kohast koguni kaks kuulus poolakatele ja üks venelastele. Poola klubide edu imestama ei pane, on ju Poola mullusügisest maailmameister ja tuntud oma tugeva liigaga..

Eilset Belchatowi Skra 3:1 võitu SS Perugia üle jälgis Lodzis veidi ümardatult 11 500 pealtvaatajat. Nädal varem oli Perugia Itaalias võitnud 3:2, niisiis pääses läbi nõelasilma F-4 mängudele Skra.

Sama napilt pääses lõppvõistlusele Rzeszowi Resovia, mängides Novosibirski Lokomotiiviga 3:1 ja 2:3. Kõige suurem huvi valitses Kaasani Zeniidi ja Ankara Halkbanki kohtumise vastu.

Oma maa meistrivõistlustel peaaegu ainult võite tunnistav Halkbank (nagu ka Zeniit) kaotas enne kõige kaalukamat mängu jalavigastuse tõttu oma kuubalasest liidri Osmany Juantorena. Ja kuigi bulgaaria pallikahur Tsvetan Sokolov tulistas välja 29 tabavat mürsku, saatis lõpuks edu (kaks geimivõitu Ankaras) Tatarstani klubi, kus skoor jaotus mängijate vahel ühtlasemalt: Wilfredo Leonilt 19, Matthew Andersonilt ja Maksim Mihhailovilt 18 punkti.

Finaalnelik saab kokku märtsi viimasel nädalavahetusel Berliinis. Tõenäoliselt sealne spordihall kõiki vaadata soovijaid ei mahuta, on oodata suuremat invasiooni Poolast.