Tšempionide turniiril parima mängija auhinna välja teeninud Vene koondise ja Belgorodi Belogorje temporündaja Dmitri Musserski sai paremuselt kolmanda tulemuse Venemaa parima sportlase selgitamisel. Võitjaks osutus teivashüppaja Jelena Issinbajeva. Aasta treeneri auhinna saab Venemaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello.

Eesti valikud avalikustatakse 27. detsembril. Aasta parimad võrkpallurid on tänavu juba välja hõigatud - naistest läks see au Anu Ennokile ning meestest Ardo Kreegile, kes lõpetas eile õhtul Pariisi Volleyga Euroopa Meistrite Liiga alagrupiturniiri. Eesti aasta parima võistkonna nominentide hulka kuulub ka MM-finaalturniirile kvalifitseerunud võrkpalli juunioride meeskond, rahvahääletus kestab 20. detsembrini ja oma valiku saad teha SIIN.

Täna on Euroopa Meistrite Liigas tules veel üks Eesti mees – kohtumist Kaasani Zeniidi ja Lube Macerata vahel (mõlemad on oma maa meistrivõistlustel juhtkohal) vilistab tartlane Toomas Murulo. Meistrite liiga mängudel käib kohut mõistmas ka tallinlane Tiit Kõiv.