Mõlemal paluti Vene superliigas mängivatest meestest kokku panna oma põhikoosseis, valik käis sarnaselt NBA drafti valikupõhimõtetega. Mäng toimub Belgorodi spordhallis nimetusega Kosmos.

Algkoosseisu kuuluvad Hamutskihhil sidemängija Nikola Grbič (Serbia, Kaasani Zeniit), diagonaal Georg Grözer (Saksamaa, Belgorodi Belogorje), temporündajad Dmitri Musserski ja Aleksei Kazakov (mõl. Venemaa, Belogorje), nurgaründajad Sergei Tetjuhhin ja Aleksandr Kossarev (mõl. Belogorje), libero Aleksei Verbov (Zeniit).

Ušakovi meeskonda pääsesid sidemängija Marlon (Brasiilia), diagonaal Jan Štokr (Tšehhi, mõl. Krasnodari Dünamo), temporündajad Nikolai Apalikov ja Aleksandr Volkov (mõl. Zeniit), nurgaründajad Juri Berežko (Krasnodari Dünamo) ja Tarass Htei (Belogorje), libero Aleksei Obmotšajev (Moskva Dünamo).

Oliver Venno valitute hulka ei pääsenud, tema kohal on maailmatähed Grözer ja Štokr. Superliiga resultatiivsemate mängijate pingereas on 172 punktiga esimene Novõi Urengoi Fakeli diagonaal Konstantin Bakun, aga ka tema ei osutunud valituks, Venno on selles edetabelis ühe vähempeetud mängu juures 22. (101 p).

Superliiga eelmises voorus oli Venno resultatiivsuselt 23 punktiga teine.