Finaalis alistusid teises ringis Jaani/Vesikut 2:1 (14, -18, 13) võitnud brasiillased Harley Marques ja Pedro Salgado 2:0 (18, 12).

Phil Dalhausseriga 16 FIVB karikasarja kuuluvat turniirivõitu kogunud Todd Rogers ütles mängujärgses intervjuus, et nende edu saladuseks on mängu nautimine ja lihtsate vigade vältimine, kirjutab volley.ee. Harley Marques kimbutas ameeriklasi küll serviga, aga brasiillaste eksimused rünnakul ja Dalhausseri võimas blokk kindlustasid võidu ameeriklastele.

Norra ja Kristiansandi kohta jätkus Rogersil ainult positiivseid sõnu, järgmisel nädalal toimuvale Soome MK-etapile minnakse muidugi võidumõtetega.

MK-sarjas on etapi ühiskorraldamine harv nähtus, kuid Ahvenamaa MK-etapi õnnestumisele panevad õla alla nii Soome kui ka Rootsi võrkpalliliidud.

Soome MK-etapil on võimalik peale põhiturniirile asetatud Jaani-Vesiku mängimas näha ka kvalifikatsioonist alustavat Petrov-Povjakelit. Naiste turniiri kvalifikatsioonist asuvad põhiturniirile pürgima Bratuhhina/Bratuhhina ja Graumann/Ennok.