Teisel mängupäeval näitas Jaapan juba märgatavalt paremat minekut, kui tulemusega 3:1 alistati Belgia. Kui avapäevadel on enamasti vastamisi läinud suure klassivahega naiskonnad, siis selles osas on ka erandeid. Maailma edetabelis esitosinasse kuuluvate naiskondade omavahelistes mängudes alistas Serbia tulemusega 3:1 (15, -20, 19, 22) Türgi ja Dominikaani Vabariik oli napilt 3:2 (otsustav geim 15:13!) üle Saksamaast, vahendab volley.ee.

A-alagruppi juhib kahe vooru järel korraldaja Itaalia (6 punkti), kes pole kaotanud geimigi. Järgnevad kahe võiduga alustanud Dominikaani Vabariik (5) ja ühe võidu saanud Saksamaa (4) ja Horvaatia (3). Nii Argentiinal kui Tuneesial on punktiarve avamata.

Samuti kahe 3:0 võiduga alustanud Brasiilia juhib B-alagruppi, napilt punktiga jääb neist maha Horvaatia. Ühe võidu on kogunud Türgi ja Kanada, edu pole seni saatnud ei Kameruni ega Bulgaaria naisi.

Tugevas C-alagrupis on kahe päeva järel võrselt 6 punkti Venemaa, Hollandi ja USA naiskondadel, paremusjärjestusse toovad rohkem selgust nende naiskondade omavahelised mängud. Mehhiko, Tai ja Kasahstan on selles seltskonnas eeldatavasti autsaiderid.

Seni kõige võrdsemana näivas D-alagrupis püsib kaotuseta vaid Hiina naiskond, ühe võidu on kogunud nii Jaapan, Belgia, Puerto Rico kui Aserbaidžaan ja võiduta jätkab Kuuba.

Kogu info naiste MM-i kohta leiate võistluse kodulehelt ja lisainfoks naiste maailma edetabeli FIVB lehelt.