Laupäevases esimeses poolfinaalis lähevad vastamisi Venemaa tippklubid Kaasani Zeniit ja Novosibirski Lokomotiiv, teises poolfinaalis selgitavad finalisti Cuneo Lannutti ja Kedzierzyn-Kozle ZAKSA.

Lokomotiivi kapten ja Londoni olümpiavõitja Aleksandr Butko loodab meeskonnalt head esitust, kirjutab volley.ee.

"Oleme seda turniiri oodanud sellest hetkest saati, kui saime kinnituse korraldusõiguse kohta. Paljud meie fännid tulevad poolfinaali vaatama rongisõidu järel, mis kestab 8 tundi, loodan nende nimel meeskonnalt head esitust," rääkis Butko.

Tiitlikaitsja Zeniidi peatreener Vladimir Alekno jäi poolfinaali eel tagasihoidlikuks:"Kuigi tegu pole nende koduväljakuga, mängib Lokomotiiv tuhandete fännide ees. Käimasoleva hooaja kolm Zeniidi võitu Lokomotiivi üle ei tähenda enam midagi ning mõlemad meeskonnad alustavad laupäeval nullist."

10-aastase vaheaja järel taaskord Meistrite liiga finaalturniirile jõudnud ZAKSA sõitis Omski juba mõne päeva eest, et ajavahega harjuda. Venemaa jäähokimängija Viktor Blinovi nime kandev 5600 istekohaga spordi- ja kontserdikompleks on tavaliselt koduareeniks jäähokimängijatele, iluuisutajatele ja lühiraja kiiruisutajatele, kuid nädalavahetusel võõrustab see võrkpallihooaja üht tippsündmust.