Dünamo võitis kõik neli mängu, finaalis Brasiiliat esindanud Molico/Osasco 3:0 (11, 16, 25), vaid viimases geimis tõsist vastupanu tunnetades. Pronks kuulus samuti Brasiilia naiskonnale nimega Sesi-SP. Neljas oli Zürichi Volero, viiendat-kuuendat kohta jagasid Hisamitsu (Jaapan) ja Petroliers (Alžeeria). Volero koosneb peaegu eranditult välismängijatest, Dünamos on kaks võõramaalast – USA-st ja Itaaliast.

Kõige väärtuslikuma mängija (MVP) auhinna pälvis Kaasani naiskonna tugisammas „Katariina Suur“ ehk Jekaterina Gamova (202 cm, 33a). Poolfinaalis ja finaalis tõi ta vastavalt 34 ja 24 punkti. Venemaa koondise värvides (Londoni olümpia järel abiellunud) Gamova enam mängida ei taha, aga püsib heas vormis. Pole sugugi võimatu, et ta MM-i ja OM-i lähenedes ümber mõtleb.

Klubide MM pole eriti kõrge mainega, seda kinnitas taas ka äsjamöödunud meeste MM. Ilmas on kümneid klubinaiskondi ja -meeskondi, kes koha eest esikuuikus võidelda suudaks. Aga maakera võrkpallijuhtidel FIVB-s on omad kaalutlused, millest sportlik printsiip on vaid osake.

2014 naiste klubide MM-i sümboolne koosseis:
Sidemängija: 14 Josefa Almeida (Molico/Osasco-BRA)
Diagonaal: Jekaterina Gamova (Dinamo Kazan-RUS)
Nurgaründajad: Suelle Oliveira (SESI-SP-BRA) ja Kenia Carcaces (Volero Zurich-SUI)
Keskblokeerijad: Thaisa Menezes (Molico/Osasco-BRA) ja Regina Moroz (Dinamo Kazan-RUS)
Libero: Jekaterina Ulanova (Dinamo Kazan-RUS)

MVP auhind:
Jekaterina Gamova (Dinamo Kazan-RUS)