D-alagrupis avasid võiduarve ka USA ja Prantsusmaa. Tänavune Maailmaliiga võitja USA oli suurtes raskustes Belgiaga, võit tuli alles viiegeimilise lahingu järel. USA koondises tegi parima etteaste tänavuse Maailmaliiga MVP Taylor Sander, kes tõi jänkidele 24 punkti. Prantsusmaa võitis Puerto Rico küll pealtnäha lihtsalt 3:0, kuid kõikide geimide tasavägine kulg näitas meeskondade tegelikku võrdsust. Antonin Rouzier kogus prantslaste poolel 12 ja Kevin Le Roux 11 silma, kaotajate parim oli 14 punkti toonud Maurice Torres.

Kaks mängu peeti ka A-alagrupis, kus kahe Lõuna-Ameerika meeskonna omavahelisest võitlusest väljus edukalt favoriit Argentiina, kes lõi Ventsueelat kuivalt 3:0. Austraalia oli sama tulemusega parem Kamerunist, vahendab volley.ee.

Täna peetakse MM-l kuus kohtumist, väljakule tulevad kõik need meeskonnad, kel avamäng veel pidamata. Kogu info MM-i kohta leiate turniiri ametlikult kodulehelt http://poland2014.fivb.org/en,

Info teleülekannete õiguste kohta riikide kaupa leiate SIIT, eestlastele kõige lihtsamini kättesaadavatest kanalitest on nimekirjas soomlaste YLE TV. Kõikidele iphone'i ja ipad'i kasutajatele soovitame rahvusvaheliste võrkpalliuudistega kursis olemiseks FIVB võrkpallirakendust, mille leiate Apple Store'ist märksõna "FIVB Volleyball" abil. Sotsiaalmeedias üle maailma on FIVB ja partnerid võtnud kasutusele hashtagi #FIVBMensWCH.