Avageimis jäid poolakad hätta Brasiilia liikuva ja distsiplineeritud bloki ülemängimisega ning vastu tuli võtta selge 18:25 kaotus. Seejärel kodumeeskond ärkas, pidurdamatusse hoogu sattus Mateusz Mika ja teine geim kuulus tulemusega 25:22 Poolale, vahendab volley.ee.

Kolmas geim kulges äärmiselt tasavägiselt, kuni brasiillase Lucarelli auti löödud pall tõi napi 25:23 võidu ja 2:1 eduseisu Poolale. Võrdsete meeskondade mängu sai näha ka neljandas geimis, kus poolakad rebisid eest lõppmängus ja kogu finaalturniiri ühe silmapaistvama mängija - Mariusz Wlazly rünnak tõi 25:22 võidu ja maailmameistri tiitli.

Vaata MM-tiitli kindlustanud punkti ja poolakate võidujoovastust:

Huvi MM-i vastu oli tohutu. Finaali jälgis areeni kõrval asunud fännialal kümneid tuhandeid inimesi!

Waves of fans are outside Spodek Arena! Just see how people are many are outside. #FIVBMensWCH pic.twitter.com/4J3FgCb36F

— FIVB Volleyball (@FIVBMensWCH) September 21, 2014


Mängule elas Spodeki Arenal kaasa täismaja, lisaks oli spordihoone ümbrusse väliekraanilt mängu jälgima tulnud veel 40 000 fänni. Poola sai kohtumisega väga magusa revanši 2006. aasta MM-finaalis saadud kaotuse eest, sambamaa palluritel ei õnnestunud aga võita neljandat järjestikust tiitlit.

MM-i pronksmedalid kuulusid Saksamaale, kes lõi viimases mängus Prantsusmaad 3:0 (25:21, 26:24, 25:23).