Belogorje viiele tuhandele pealtvaatajale oli see šokk. Nende meeskond võitis ju mullu nii Euroopa kui maailma klubimeeskondade finaalturniiri, Halkbank loeti seekord paljude silmis vaid vahepeatuseks teel järjekordse tiitlini. Nüüd jääb vaid üle loota Kaasani Zeniidile ja Novosibirski Lokomotiivile. Novosibirsk tagas pääsu järgmisse ringi kahe kindla võiduga Rumeenia meeskonnast Constanta Tomise üle. Zeniit alistas itaallaste Piacenza avamängus 3:0, teiskordselt ollakse vastamisi neljapäeval. Itaallased on kaotanud koduliigas üheksa mängu järjest ja langenud tabeli lõppu, Zeniit lõpetab põhiturniiri kas esimese või teisena.

Halkbank polnud mängijate poolest Belogorjest nõrgem juba mullu, kui Meistrite liiga finaalis mängiti. Siis võitis üllatavalt kindlalt Belogorje, kuigi kohtuti Ankaras. Nüüd siis sobis võõras väljak paremini türklastele. BB lootis oma servidele, mida kodusaalis palju on harjutatud. Paraku vedasid otustavas geimis väljakuperemehi alt just need, kelle peale kõige rohkem loodeti (Grözer, Htei), samuti vahetusmehed. Kadus ohtlik serv, blokk ja söödutäpsus. Halkbankil, vastupidi, lõid just siis särama liidrid (Juantorena, Sokolov).

Vene press oli suhteliselt vaoshoitud, oma meeskonnale suuri etteheiteid ei tehtud. Küsiti, kuhu kadus meeskondlik, eriti Belogorjele omane kuraas, mida meeskonna kapten Sergei Tetjuhhin korduksmänguks lubas. Kuldses geimis tunti puudust just sellest. Meeskonna peatreener Gennadi Šipulin oli juba mõtetega mujal: „Nüüd keskendume superliiga play-off mängudele.“ Halkbanki peatreener Lorenzo Bernardi muidugi rõõmustas: „Suutsime vastase nõrkushetked ära kasutada.“