Mõlemad tiimid olid esimese mängu kuue parima turniiri kaotanud ning vajasid konkurentsis püsimiseks võitu.

Brasiilia sai oma ülesandega ideaalselt hakkama, alistades tulemusega 3:0 (22, 20, 21) Venemaa. Brasiillastel on nüüd kahe mänguga koos 4 punkti ning pääs poolfinaali kindel. Teise poolfinalisti selgitavad täna Poola ja Venemaa, korraldajad vajavad edasipääsuks minimaalselt edu kahes geimis, vahendab volley.ee.

Brasiilia on Venemaa üle mänginud neljas viimases omavahelises mängus, kusjuures teist korda tänavusel MM-finaalturniiril.

Saksamaa oli teisipäevase 0:3 allajäämise Prantsusmaale eilseks unustanud ja selgelt domineeriti kogu kohtumist Iraani vastu, tasuks 3:0 (15, 21, 19) võit. Kuna Saksamaa võitis mängu parema punktide vahega kui kaotati Prantsusmaale, on Eestiga samast valikgrupist kvalifitseerunud sakslaste edasipääs poolfinaali selge.

Hiilgavalt, lausa 63%-liselt rünnakuid realiseerinud György Grözer (pildil) kogus sakslaste parimana 23 punkti, kaotajate poolel ei jõudnud ükski mängija kahekohalise punktisummani.

Täna kohtuvad MM-finaalturniiril kuue parima turniiril Poola - Venemaa ja Prantsusmaa - Iraan. Nädalavahetusel mängitakse poolfinaalid ning kohamängud.