Eesti võrkpalli traditsiooniline meeskonnasisene karistus selle vea eest on see, et mängija peab hooaja lõpus tooma kaaslastele kasti õlut. Kas ka Gheorghe Cretu juhitavas Eesti koondises? „Õlled on asendatud banaanikotiga,“ selgitas Teppan, et kombed on muutunud.

Koondise abitreeneri Rainer Vassiljevi sõnul pole võrkpallikoondises enam kasutusel ka rahatrahve eksinutele. „Kui keegi midagi valesti teeb, peab ta tooma kotitäie banaane kaaslastele. Ja Keith Pupartile õuna või pirni,“ ütles Vassiljev.

Eesti kaotas Hollandile 1:3 (23:25, 23:25, 25:21, 19:25). Statistikalehel vaatavad vastu esmapilgul anomaalsed tunduvad numbrid – Eesti rünnaku resultatiivsus oli selgelt parem ja väga kõrgeklassiline (57% vs 50%). Edukamad oldi ka punktiblokkide osas (9 vs 6). Serviässasid löödi 2 Hollandi 4 vastu. Kuidas selliste numbritega on võimalik kaotada? Esiteks, Eesti numbri ajas üles võimas kolmas geim (rünnak 78%). Ja teiseks: eksimused, eksimused, eksimused.

Meie tegime 18 serviviga, Holland 10. Meie andsime oma rünnakul vastasel otse punkti 10 korral, Holland 9. „Kolmanda geimi võitsime, kuna tegime vähem vigu. Müstiline, mis platsil toimus. Ma ei teagi, kui palju ise täna vigu tegin. Seda, millal viimati palli võrgu alt läbi servisin, ei mäletagi,“ oli Teppan enesekriitiline. Kapten Kert Toobal tõdes, et Teppan tegi eile tegelikult palju häid liigutusi, lihtsalt mõnes situatsioonis pidanuks vähem riskima ja vigu kogunes liiga palju – 8 servil ja 7 rünnakul.

Täht tõi 18 punkti (kasutegur +8), Teppan 16 (0), Andri Aganits 11 (+7), Ardo Kreek 11 (+6), Keith Pupart 10 (+9), Kert Toobal 3 (+3).