"Esiteks olen kogu korvpallikoondise nimel väga tänulik selle toetuse eest, mida võrkpallurid korvpalli EMi ajal üles näitasid, tehes seda isegi ennastohverdavalt ja teenides kõrvalt kriitikat ning vastulauseid," sõnas Sokk.

"Nädal enne meie avamängu korvpalli EMil avaldas kogenud võrkpallikoondislane Keith Pupart lootust, et meil läheb hästi. “Loodan, et meie koondis saab alagrupist edasi. Eks nad peavad väga hästi mängima, et saada,” ütles ta. Ja õigesti ütles. Kokkuvõttes – mängisime turniiri kolm viimast mängu hästi, aga mitte väga hästi," lisas Sokk.

"EMi ajal, pärast kaht kaotust astus korvpallikoondise kaitseks välja võrkpallikoondise ründaja Martti Juhkami, kinnitades, et keegi ei lähe sellisele võistlusele poolsirge jalaga või viletsa häälestusega. Kaotuste põhjusi tuleb ja tuligi otsida mujalt. EMi järel tunnistas ka koondise pikaaegne treener, mu hea kolleeg Avo Keel, et korvpallikoondis röövis talt ööune. See on tuttav tunne mullegi... Tahan öelda täna lihtsalt seda, et kindlasti on korvpallikoondis Eesti jaoks Itaalias algaval EM-i finaalturniril võrkpallureile põialt hoidmas. Nii ka mina ning me teeme seda teleri vahendusel. Olge tugevad – nii vaimselt, strateegiliselt kui füüsiliselt. Kerge see turniir teile olema ei saa – nagu meilegi, teades, kellega peate võitlusse astuma. Mängige oma mängu. Edu!" edastas Sokk oma soovid.