Värvikast ja efektsest, aga ka skandaalsest nurgaründajast Earvin N’Gapeth’st kirjutas Eesti Päevaleht juba pikemalt. Avamäng Horvaatiaga kinnitas, et selge punktiliider on 201sentimeetrine diagonaalründaja Antonin Rouzier. Platsil on ka peatreener Laurent Tillie poeg Kevin, kes tegutseb nurgaründajana. Vägesid juhib platsil vaid 183sentimeetrine sidemängija Benjamin Toniutti.

Eesti mängijatega kõige tihedamalt on seotud 25aastane libero Jenia Grebennikov, kes pallis Prantsusmaal Rennes’i Volleys koos mitme eestlasega. Võib öelda, et mehe üheks koolitajaks on olnud endine Eesti koondislane Sten Esna, kes esialgu kandis Rennes’is põhikoormust, nooruke Grebennikov oli selli rollis.

Ent venelasest juhendaja Boriss Grebennikov soovis selgelt poega karastada ning hakkas teda usaldama üha enam, isegi juba siis, kui mänguliselt oli eestlane veel selgelt üle. Pikalt Prantsusmaal profileiba söönud Esna mänguaeg sulas kokku ja ta oli sunnitud kodumaale naasma ning lõpetas karjääri üsna varakult.

Mõistagi polnud Esna toona treeneri otsusega rahule. 2009. aastal rääkis ta volle.ee-le nõnda: „Meil oli sel teemal jutuajamine. Treener ütles, et poeg tahab ka mängida. Nii rumalat vastust pole ma varem kuulnud. Olen ta peale vihane. Pean ennast Jeniast sammu võrra paremaks võrkpalluriks. Ka teised mängijad ei saanud sellisest vangerdusest aru. Samas vastutab treener tulemuse eest ja tema otsuseid tuleb austada.“

Tänaseks on Grebennikovist saanud maailma tipptasemel libero, ta esindab Itaalia klubi Treia Cucine Lubet ja tuli suvel Prantsusmaa koondises maailmaliiga võitjaks.