Eile sai Cretu väga pahaseks fänni peale, kes vilistas Eesti koondislase eksimuse peale ja nõnda teatas treener meediale: lahkun EMi järel ametist ja need tarkpead võivad mu töö üle võtta!

Kas lahkumisotsus ongi küps või oli see vaid emotsionaalne purse? Võrkpalliliit on avaldanud, et nemad sooviksid pigem koostööd jätkata.

"Ma ei öelnud eile, et panen ameti maha, ütlesin, et mu leping lõppeb," täpsustas Cretu täna. Rumeenlane ei pidanud antud ajahetkel õigeks arutada, kas ta sõlmib uue lepingu või mitte. "Ma ei mõtle praegu sellele," kinnitas ta.

Cretu selgitas ka, miks mängitas eile diagonaalründaja kohal Oliver Venno asemel terve kohtumise meeskonna pesamuna Renee Teppanit. "Meil on kaheksa mängu vähem kui kolme nädala sees. Kas te kujutate ette, et kasutan vaid samu mehi? Vajan EMiks tippvormis Vennot. Pealegi Teppan vajab arenguks tugevaid vastaseid, kohtumised Austria ja Iisraeliga pole päris sellel tasemel," lausus Cretu.

Seega Venno on endiselt selge esinumber? "On olnud kogu aeg, minu jaoks pole selles kunagi küsimust olnud. Venno on tähtis mängija ega ta asjata koondises juba kuus aastat olnud ole," ütles Cretu.