Fännide inetu käitumise tõttu maruvihaseks aetud Cretu ei soostunud sel teemal Eesti Päevalehe ja Delfiga rääkima. Cretu ajas endast välja paari purjus pealtvaataja vile, mis järgnes Vennot diagonaalründaja kohal asendanud Renee Teppani ühele eksimusele. „Ma pole kunagi näinud, et Tallinnas, Pärnus või mujal Eestis sellist asja juhtunud oleks! Kui neile ei meeldi, mis nad näevad, siis ärgu tulgu saali!“ põrutas Cretu, kelle sõnul on 22aastase mängija inimliku eksimuse selline hukkamõist äärmiselt rumal ja paneb noorele mehele asjatuid lisapingeid.

Robert Täht tõi Eesti resultatiivseimana 18 punkti, Teppan lisas 16, kuid eksis korduvalt ja jäi plussmiinusarvestuses nullipoisiks. Miks jäi Venno pingile? Sellele küsimusele Cretu matši järel ei vastanud. Kui ta oli oma kurja tiraadi ebakohaselt käitunud pealtvaatajate suhtes lõpetanud, lahkus ta lisaküsimustele vastamata saalist.

Venno tunnistas, et on veidi haigestunud. "Palavikku ei ole veel olnud," lausus ta. Aga asjaga kursis olevate inimeste sõnul oli Teppani eelistamise põhjus lihtsam: noorem diagonaalründaja oli treeningul lihtsalt parem.

Võistkonna kapteni Kert Toobali sõnul soovisid treenerid nooremale pommitajale võimalust anda. „Eks treenerid mõtlevad ja proovivad. Renee teadis juba varem, et saab sellise meeskonna vastu võimaluse. Keegi kellegi peale solvunud ei ole. Renee tegi täna päris palju häid asju, aga teatud situatsioonid tuleks lahendada veata,” tõi Toobal olukorda veidi selgust.

Püüdlikult ja riskeerivalt tegutsenud Teppan ründas korralikult (realiseeris 45% võimalusi), kuid andis Hollandile eksimusest otse punkti kaheksal servil ja seitsmel rünnakul. Teppan polnud põrmugi rahul: „Tegin täna kõikvõimalikud vead ära. Lõin isegi servi võrgu alt läbi – ei mäleta, millal seda viimati tegin.”