Prantsusmaa ja Horvaatia kohtumise järel üllatasid korraldajad ajakirjanikke teatega, et reeglitega ette nähtud pressikonverentsi ei toimu ega hakkagi toimuma. Nõnda olevat soovinud Torinos mängivate võistkondade treenerid.

Eesti koondise loots Gheorghe Cretu ei osanud pressikonverentside ära jätmise kohta suurt midagi öelda, see tuli talle uudisena. „Aga kas teate, mis minult mängueelsel soojendusel paluti – et ma läheksin ja paluksin Eesti fännidel maha istuda!“ avaldas Cretu, kelle arust on see palve äärmiselt kummaline ja kohatu. "Kas te teete nalja või?"

Libero Rait Rikberg kiitis 450 Torinosse sõitnud fänni, kes terve kohtumise meeskonda aktiivselt toetasid: „Eesti publik oli terve mängu ajal müstiline, Itaalia hümnigi ajal kostus aina "Eesti! Eesti!"".
Mõned läksid ilmselt ka üle piiri, igatahes vähemalt paar-kolm fänni visati turvameeste poolt saalist välja. Mis täpselt juhtus, polnud Delfi uudise ilmumise ajaks selgunud. Mingi must kass Eesti fännide ja turniiri korraldajate vahelt läbi jooksis, sest kuuldavasti keelduti mingil hetkel eestlastele õlut müümast.