Võrkpallisõbrad saavad pääsmeid osta lehekülje www.volley.ee/e-pood kaudu. Valida on kahe erineva hinnakategooria vahel ja sellest tulenevalt on ühe mängu pileti hind 17 või 22 eurot. Seejuures on tegemist päevapiletiga, mis tähendab, et lisaks Eesti meeskonna kohtumisele on võimalik sama pääsmega vaadata ka teist samal päeval toimuvat B-alagrupi mängu.

Piletite müük lõppeb 1. septembril, ostetud pääsmed saavad fännid kätte kohapeal. Täpsemat informatsiooni jagab Eesti Võrkpalli Liit vahetult enne turniiri algust. Fännisektorisse läheb alagrupiturniiril müüki 380 ja play-off mängudel 100 piletit.

Eesti kuulub EM-finaalturniiril B-alagruppi, kus lisaks meile on Bulgaariaga kahasse finaalturniiri korraldav Itaalia, värske Maailmaliiga võitja Prantsusmaa ja Horvaatia. Kohtumised toimuvad Torinos Palavela di Torino spordihallis. Esmalt mängime Eesti aja järgi 9. oktoobril kell 22.00 Itaaliaga, järgmisel päeval kell 18.30 Prantsusmaaga ning alagrupiturniir lõppeb Eesti koondise jaoks 11. oktoobri kell 16.00 algava kohtumisega Horvaatia vastu.

Alagrupist pääsevad edasi kolm paremat. Võitja pääseb otse veerandfinaali, teise ja kolmanda koha omanik lähevad play-off ringis vastamisi D-alagrupi teise ja kolmanda koha omanikuga. D-alagrupis mängivad Serbia, Slovakkia, Soome ja Venemaa.

Nii play-off kui veerandfinaalkohtumised toimuvad Busto Arsizio linnas PalaYamamay spordihallis. Busto Arsizio asub Torinost ligikaudu 150 ja Milano kesklinnast 40 kilomeetri kaugusel. Alates poolfinaalidest toimuvad kohtumised Bulgaaria pealinnas Sofias.