Eesti algkoosseis oli tänases kohtumises Andri Aganits, Martti Juhakmi, Ardo Kreek, Kusti Nõlvak, Rait Rikberg, Robert Täht ja Oliver Venno. Teise geimi keskel asendas Kusti Nõlvakut Andres Toobal, kõik teised pallurid said kirja täismängu.
“On pettumus, et me ei teeninud täna ühtegi punkti. Kohati näitasime väga head mängu. Mis teises setis juhtus on häiriv, muidugi, kuid meeskonna moraal oli hea ja ma ei imestaks kui homme üllataks me positiivses mõttes."
Austria treener Michael Warm

Avageimis spurtisime küll 5:1 ette, ent võõrustajad said neli punkti järjest. Pärast Martti Juhkami ründelööki pääses Eesti 6:5 ette, ent pärast seda me avageimis enam ei juhtinudki. Seisult 21:24 saime küll kaks punkti järjest, ent Alexander Bergeri ründelöök lõpetas geimi. Jäime selgelt alla nii vastuvõtul kui ka rünnakute realseerimisel. Meie näitajad olid mõlemas kategoorias 42 protsenti, austerlaste vastuvõtuprotsent oli 58 ja rünnaku oma 42. Eriti valmistasid meile peavalu Thomas Zassi ja Paul Bucheggeri pallingud.

„Algus oli tõesti üsna raske. Nad õnnestusid serviga päris hästi ja lisaks jäime ka realiseerimisega hätta. Palav saal ja märjad käed tingisid selle, et pall lasi käte pealt nii mõnelgi korral lutsu ja sidemängijal oli ka raskem tõsta. Lõpuks suutsime sellega paremini harjuda. Panime ka ise servil juurde ja kallutasime lõpus ka pikki pallivahetusi enda kasuks, mis tõmbas meeskonna hästi käima,ˮ rääkis Martti Juhkami.
“Üldiselt tegime hea etteaste. Ehk tegime liialt palju vigu, kuid seda seepärast, et riskisime samuti palju."
Austria mängija Thomas Zass:

Teise geimi alguses saime samuti kiire edu, ent 1:4 kaotusseisu tasandasid võõrustajad peagi ja haarasid geimi keskel taas initsiatiivi. Kaotusseisult 15:19 algas aga meie show, kuhu mahtus punkte nii Martti Juhkamilt kui ka Oliver Vennolt. Kirsiks tordil oli Robert Tähe põrandasse naelutatud ülivõimas ründelöök, mis geimi seisuga 25:21 lõpetas.

Erinevalt kahest eelmisest, ei saavutanud me kolmandas geimis küll kohe algedu, ent pärast tasavägist algust spurtis Eesti geimi keskpaigas jäädavalt ette. Neljas geim kujunes kohtumise tasavägiseimaks. Vaid korra oli üks võistkond ees enam kui kahe punktiga, kui Austria läks juhtima 20:17. Pärast seda näitas Eesti meeskond aga suurepärast võitlusvaimu ja lõpetas mängu 8:3 spurdiga. Matši lõpetas austerlaste servieksimus. „Selline kaotusseisust väljatulemine oli võistkonnale kindlasti väga oluline. Täna mängis ju natukene noorem koosseis ja suutsime enda sisu näidata,ˮ kiitis Martti Juhkami võistkonnakaaslasi.

Matši parimana tõi Oliver Venno 20 punkti, Juhkami lisas 17. Kahekohalise punktisummani küündis meie poolel veel Robert Täht, kelle kontosse jäi kuraditosin silma. Austerlaste edukaim oli 18-ga Alexander Berger. Jäime alla nii vastuvõtul (39 protsenti vs. 51 %) kui rünnakul (44 protsenti vs. 47 %), ent domineerisime blokis. Sulustamisega Eestile 13, vastastele vaid üks punkt. Rünnakueksimusi kogunes kohtumise peale samuti vaid kaheksa.

A-alagrupp
Eesti 15 punkti
Poola 10 punkti
Austria 8 punkti
Makedoonia 7 punkti
Taani 5 punkti
Iisrael 3 punkti