Pärast 23. juulil lõppenud maailmameistrivõistluste kolmanda ringi valikturniiri, andis peatreener Gheorghe Creţu mängijatele nädala puhkuseks. Nüüd ollakse taas töisel lainel ja alanud on otsustava treeninglaager enne koondisehooaja kõige tähtsamat turniiri. „Olime juba Belgias toimunud MM-valiksarja turniiril väga heas füüsilises vormis ja samal lainel tahame jätkata nüüdki. Tehnilise poole pealt paneme suurt rõhku erinevatele konkreetsetele harjutustele, mille samm-sammult arendamine peaks vilja kandma juba eelseisvates kontrollkohtumistes,” rääkis koondise peatreener.

Erinevalt MM-valikturniiri eelsest ettevalmistustsüklist, mängib meie rahvuskoondis seekord mitu kontrollmängu. Vastasteks on samuti EM-finaalturniiriks valmistuvad Holland ja Hispaania, kelle mõlemaga kohtutakse kolmel korral. Kõik mängud toimuvad kodupubliku silme ees Tallinnas Tondiraba jäähallis. „Tegemist on tugevate vastastega. Neis kohtumistes saab peamine rõhk olema meie taktikalistest asjadest kinnipidamisel. Soovin anda mänguaega kõigile palluritele,” lausus Creţu.

Mängud on publikule avatud ja piletimüük toimub saalist. Pilet maksab viis ja sooduspääse kolm eurot. Juhul kui osta korraga kas kolme Hollandi või kolme Hispaania mängu pääsmeid, on selle komplekti hinnad vastavalt kümme ja kuus eurot.

Eesti koondise kontrollmängude ajakava Tallinnas Tondiraba jäähallis:

Matšid Hollandiga

9. augustil kell 18:00

10. augustil kell 20:00

11. augustil kell 17:30

Matšid Hispaaniaga

18. augustil kell 18:30

19. augustil kell 18:30

20. augustil kell 12:00