Seni on Eesti võitnud kõik kuus Euroopa liiga kohtumist ja kogunud maksimaalsest 18 punktist 17. Kui võiduseeria jätkub ka Taani vastu, kindlustab rahvusmeeskond endale koha 13. ja 14. augustil Poolas Wałbrzychis toimuvale Euroopa liiga Final four turniirile. Pääsu nelja parema sekka tagame ka ühe võiduga, kui Makedoonia ei võida eeloleval nädalavahetusel Austria vastu mõlemat kohtumist.

Taani on senisest kuuest mängust võitnud kaks, alistades korra Iisraeli ja korra Makedoonia. „Nagu alati, läheme kohtumistele vastu ülimalt motiveeritult. Mängukvaliteedis on parandamisruumi ja samuti tahan anda taas võimalikult paljudele palluritele mänguaega,ˮ lausus rahvusmeeskonna peatreener Gheorghe Crețu. „Loodan näha, et mängijad veelgi enam üksteist toetaksid ja rasketel hetkedel kokku hoiaksid. Viimases mängus Austriaga suutsime neljandas ja viiendas geimis oma mõtlemist muuta ja kohtumisse positiivse murrangu tuua, mis mulle väga meeldis,ˮ lisas juhendaja.

Sel nädalal andis Crețu puhkust diagonaalründaja Oliver Vennole, nurgaründaja Martti Juhkamile, libero Rait Rikbergile ja kohtumistes Austriaga kaptenirolli täitnud temporündaja Ardo Kreegile.

Kahe mängu täispileti hind on eelmüügist (Piletilevist) 10 eurot, sooduspääse õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele 5 eurot. Saalist ostes maksavad piletid samuti 10 ja 5 eurot, ent need tagavad sissepääsu vaid ühel mängupäeval.

Kes saali rahvusmeeskonda toetama ei jõua, saab reedest mängu nautida ETV2 vahendusel, laupäevasest matšist teeb otseülekande Delfi TV.