Sarnaslt avamängule Võru esindus ka pronksmedaliseeria kolmandas vastasseisus geimivõiduni ei jõudnud, kirjutab volley.ee.

Tallinna Ülikool lõpetas hooaja kindla esitusega, loovutades kodupubliku toetusel toimunud pronksmedaliseeria kolmandas vaatuses Famila/Võru Võrkpalliklubile geimides vastavalt 24, 21 ja 15 punkti.

Silja Ostrov tõi võitjatele kasuteguri +14 juures üleplatsimängijana 20, Raili Kont-Kontson 14 ja Keiu Kasch 10 punkti. Ainsana jõudis külaliste poolel kahekohalise resultaadini jaanuarikuu parim mängija Heleene Hollas, kelle arvele märgiti 14 punkti. Seega vahetas TLÜ eelmise aasta neljanda koha tänavu kahvatuima medali vastu. Paremini läks ka Võru naiskonnal, kes tõusis möödunud hooaja viiendalt kohalt tänavu koha kõrgemale.

Eile krooniti kolmandat korda järjest Eesti meistriks Kohila Võrkpalliklubi, kes võitis finaalseerias TTÜ/Tradehouse'i vastu kõik kolm mängu. Lõppemata on veel Tartu Ülikool/Eedeni ja Audentese SG/Noortekoondise vaheline kahe võiduni peetav 5.-6. koha seeria, kus avalahingus oli parem Emajõelinna esindus. Korduskohtumine on kavas täna kell 17 Tallinnas.