Mullused finalistid Pärnu ja Rakvere olid paigutatud tabeli eri pooltesse. Loosimine kulges nõnda, et üks neist pidi saama vastaseks valitseva meistri, algavaks hooajaks mitmeid tugevdusi meeskonda toonud Tallinna Selveri ja teine esiliiga klubi TTÜ/Kiili.

Rahvusnaiskonna liige Anu Ennoki käsi oli õnnelikum Pärnule. Rakvere sai kohe esimeses mängus vastaseks algaval hooajal ilmselt peafavoriidi koormat kandva Tallinna Selveri ning Lääne-Virumaa võistkonna loots Urmas Tali oli seda nähes mõistetavalt pettunud. Fortuuna ei naeratanud seekord absoluutselt.

Kui tiitlikaitsja Pärnu veerandfinaalis võidab, tuleb talle poolfinaalis vastaseks Järvamaa või sel hooajal noortele panustav TTÜ. Ehk vähemalt paberil tundub see tabelipool olevat selgelt lihtsam ja Pärnu jõudmine finaali väga tõenäoline.

Teise poolde loositi paarid Rakvere ja Selver ning Tartu Bigbank ja Neemeco.

Naiste karikasarjas osaleb kuus võistkonda, seega mullused finalistid Kohila ja TTÜ on automaatselt poolfinaalis. Kohila vastase selgitavad Võru ja Tartu Ülikool/Eeden, TTÜ läheb vastamisi Audentese või Tallinna Ülikooliga.