Viis muud naiskonda on järgmised: Tartu Ülikool/Eeden, Tallinna Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Famila/Võru VK ja Audentese SG/Noortekoondis. Nimetatutest kolm – Tartu, TTÜ, Võru naiskond - osaleb paralleelselt Balti liigas, konkurentideks kolm naiskonda Lätist, Leedust ja Valgevenest.

Kevadel Balti liiga võitnud Pärnu Võrkpalliklubi algavaks hooajaks naiskonda kokku ei saanud ja jääb kõrvale mõlemast regionaalsest turniirist. Eesti meistrivõistlustel saavutasid pärnulannad kolmanda koha. Teine loobuja on Viimsi naiskond, Eesti meistrivõistluste hõbe.

Pärnu naiskonna probleemidest on varem korduvalt juttu olnud, mõni sõna ka Viimsi naiskonnast. Viimsi naiskonna põhitoetaja Igor Pihela põhjendus (volley.ee-le) oli lühike: „Võrkpallinaiskond ei ole hetkel teema.“

Viimsi klubi sidemängija Reet Sepp: „Mängijatega kontakti ei võetud ja nad läksid teistesse klubidesse – Keiu Põlluveer on TTÜ-s, Maarja Kerner Viljandis, Reelika Raap välismaal...“ Ka Kadri Puri otsib võimalust mängijakarjääri jätkamiseks võõrsil: „Vara veel öelda, kus.“

Balti liiga esimene osavõistlus toimub 12.-14. oktoobrini Tallinnas, kodulinnas saab mängida iga Eesti klubi. Lätit esindavad Riia, Jelgava ja noortekoondise, Leedut Vilniuse, Kaunase ja Jonava, Valgevenet Minski, Mogiljovi ja Baranovitši klubi.