Mäletatavasti jäid poolfinaalseerias mõlemad Tallinna klubid oma vastasele alla kuivalt - Selver kaotas 0:3 Pärnule ja TTÜ Tartule.

"Kuna kumbki meeskond poolfinaalis just eriti hea välja ei näinud, arvan, et mõlemad tahavad pronksiseerias poolfinaalis tehtut heastada," leiab Selveri peatreener Rainer Vassiljev.

"Ma usun, et tänavu pole ühtegi meeskonda, kellele pronksimäng - olgu see siis meistrivõistlustel või Schenker liigas - korda ei läheks," viitab Vassiljev esineliku haruldaselt ühtlasele tasemele. "Meie jaoks on pronksimäng väga oluline."

Selveri loots kinnitab, et üle pika aja (täpsemalt novembrist) on Selveris mängukõlbulikud kõik 12 põhimeeskonna mängijat. Reielihasevigastuse käes vaevelnud Federico Marretta enam jalas valu ei tunne, põlveoperatsioonist on kenasti taastunud Martti Rosenblatt.

Rosenblatt mängis mullu nurgaründaja kohal, kuid tänavu on ta tegutsenud temporündajana. Kus kavatseb Vassiljev kasutada teda homme? "Martti on valmis mõlemal positsioonil mängima," ei nõustu ta veel kaarte avama.

Ka TTÜ läheb kolme võiduni peetavale pronksiseeriale vastu parimas koosseisus. Puudub vaid harva väljakule pääsev nurgaründaja Taavi Arula, kelle jaoks on hooaeg küünarnukivigastuse tõttu suure tõenäosusega lõppenud.

Pronksiseeria kaks esimest mängu toimuvad finaaliga samal päeval seetõttu, kuna varakult oli teada vaid finaalmängude graafik. Kullamängude ajaks broneerisid kõik klubid seega ammu ka saali. Kolmanda koha mängude graafik pandi paika aga alles pärast poolfinaale, mil vabu aegu enam Tallinna spordisaalides naljalt võtta polnud.