Poolfinaalis läks Gerardo´s Toys rannavollepaar vastamisi Läti saalikoondise libero Ingars Ivanovsi ja põhipommitaja Hermans Egleskalnsiga. Geimid olid küll tasavägised, ent mõlemas olid meie mehed lõunanaabritest siiski üle. Resultaadiks 2:0 (21:18 ja 22:20). Teise finalisti selgitasid Olari Venno ja Martti Juhkami ning Maksim Petrov Aleksei Povjakel. Samuti küllaltki tasavägises matšis jäid numbritega 21:17, 21:18 peale viimased, vahendab volley.ee.

Kui kuni naisteturniiri lõpuni sai Taaralinna keskväljakule kogunenud publik nautida imeilusat suvepäikest, siis meeste pronksimängu ajal avanesid taevaluugid meeletu vihmavalinguga, mis jäi saatma kogu edasist turniiri. Paremini suutsid ekstreemsete oludega kohaneda Ivanovs ja Egleskalns, kes alistasid Juhkami - Venno 21:14 ja 21:19. Finaalis spurtisid Nõlvak ja Tiisaar kiire 21:11 võiduga juhtima, ent teise geimi kallutasid Petrov ja Povjakel seisuga 21:19 enda kasuks. Kolmandas suurfavoriidid siiski ei vääratanud ja panid oma paremuse 15:11 maksma. Kõik meesteturniiri resultaadid on nähtavad siin.

Naiste seas pääsesid finaali valitsevad Eesti meistrid Heleene Hollas ja Liisa Soomets ning Kristi Nõlvak ja Mari-Liis Graumann. Siingi läks võitja selgitamiseks vaja otsustavat geimi. Kohtumine lõppes valitsevate tšempionite 18:21, 21:12, 15:8 paremusega. Pronksimatšis olid Juudit-Kure Pohhomov ja Kertti Külm 21:18, 21:14 üle Liisel Nelisest ja Gerli Gullist. Kõiki naisteturniiri tulemusi saab uudistada siit.

Pikka pausi rannavõrkpalluritel pole, sest juba eelolev nädalavahetusel toob sarja teise osavõistluse ehk Danpower Cup´i, mis teeb Võrust paariks päevaks tõelise rannavolle pealinna.

Kokku koosneb rannavolle karikasari tänavu kuuest etapist, kulmineerudes 4. ja 5. augustil Kuressaare keskväljakul toimuvate Eesti meistrivõistlustega. Täpsemat infot sarja kohta saab võrkpalliliidu kodulehelt ja rannavolle Facebooki leheküljelt.

Rannavolle karikasarja ametlik meediapartner on Delfi, kes vahendab iga etappi alates poolfinaalidest otseülekandena.