Tõenäoliselt kogu võrkpalliaasta kõige fantastilisem sooritus sündis avageimis. Eelmises kohtumises väga kahvatult tegutsenud Hindrek Pulk läks servima seisul 2:1 ja viis Pärnu ette 15:1! Sinna sisse mahtus koguni kuus ässa! Tartu oli šokeeritud, Pärnu jätkas suurepärast servimängu ja võitis geimid 25:15, 25:17 ja 25:21.

Kas Pärnu treeneri Avo Keele silmad on kunagi näinud sellist serviseeriat? „Ei ole. Järsku oli seis 11:1. Või palju see oli? 15:1? No vot, ju siis treenergi oli vahepeal meelemärkuseta,“ teatas treenerina karjääri seitsmenda tiitli võitnud Avo Keel.

„Kümmet ässa pole ma ühes mängus kunagi löönud. Eks õnnestumised annavad enesekindlust,“ rääkis Pulk, kes nõustus, et tegu võis olla ta karjääri parima etteastega. Samas eelmine finaalmäng oli ilmselt Pulga hooaja halvim sooritus. „Tartus oli mul füüsiliselt väga raske, vahepeal käis pea ringi. Nädala jooksul neli mängu – vähemalt minu jaoks on seda liiga palju.“

Pulgal oli ka varasemast kaks tiitlit, kuid toona polnud ta finaalis võtmemängija. „Loomulikult on see tiitel kõige magusam. Olla ise platsil ja tähtsat rolli mängida on midagi hoopis muud,“ märkis Pulk.

Hindrek Pulk servib 12 punkti järjest: