"Siia finaalturniirile on kõik neli meeskonda tulnud eesmärgiga võita, pole tähtis kuidas mängiti alagrupiturniiril," kommenteeris Cretu.

"Eesti koondis on paremini valmis kui eelmisel aastal, mil meile tehti peale edukat põhihooaega Final Four´i esimeses mängus karm äratus, kui kaotasime 0:3 Makedooniale. Need mängud erinevad alagrupiturniiri mängudest ja ma olen kindel, et kõik neli meeskonda on hästi ette valmistanud, nii et pole vahet kas mängid Bulgaaria, Austria või Makedooniaga. Kõik mängud tulevad rasked."

Eesti koondise kapten Kert Toobal sõnas pressikonverentsil: "Meil oli (Tallinnast Varnasse) pikk teekond, muuhulgas pikk istumine Istanbulis, loodan, et see ei sega meid palju. Me oleme hästi ette valmistanud, aga saabusime alles öösel kell 3, loodan, et poisid on homseks värsked. Veidi on aega lõõgastumiseks. Meil oli päris hea alagrupiturniir, aga siin see enam ei loe, kõik meeskonnad alustavad nullist. Kõik, kes jõudsid finaalturniirile, tahavad võita. Järgmised 2 mängu otsustavad, kes on parim meeskond. Meie anname oma parima ja loodetavasti meie parim on võiduks piisav."