Kogu vastasseisu platsil viibinud eestlased seekord kahekohalise resultaadini ei jõudnud, kirjutab volley.ee.

Lubinis peetud vastasseisus Gheorghe Cretu juhendatava Cuprumi ja kaheksakordse meistri Skra vahel oli tõeliselt haarav avageim, milles Cuprum juhtis 23:21, kuid seejärel enam punktivõiduni ei jõutud. Ülejäänud kahes geimis oli külaliste ülekaal selge, kui koduteele asutakse 3:0 (23, 19, 19) võiduga.

Robert Täht sai mängu jooksul 17 tõstet, millest seitse lõppesid punktivõiduga. Blokis kogus Eesti koondislane ühe ja pallingul samuti ühe punkti. Keith Pupartile tõsteti tänases kohtumises kümme palli, millest pooled eestlane ka realiseeris. Blokis ega pallingul Pupart punktiväärilist sooritust ei teinud.

Seitsme vooruga 14 punkti kogunud Lubini meeskond kohtub järgmisena võõrsil Gdanski Lotos Trefliga.

Türgi meistrivõistluste neljandas voorus saavutas kahe kaotuse kõrvale teise võidu Eesti koondise diagonaalründaja Oliver Venno koduklubi Ankara Maliye Milli Piyango, kes oli neljas geimis üle Urfa meeskonnast 3:1 (17, -19, 16, 19). Kolmes esimeses voorus resultatiivselt mänginud Venno tegi ka täna silmapaistva etteaste, panustades võõrsil peetud mängus võitu 24 punkti. Rünnakul suurepärast 58-protsendilist efektiivsust näidanud Venno 38-st rünnakust koguni 22 lõppesid punktivõiduga. Eesti koondislane panustas võitu ka ühe blokipunkti ja ühe pallinguässa. Lisaks üldisele punktisummale oli mängu parim ka Venno kasutegur +16.

Neljast mängust kaks võitnud ja turniiritabelis neljandaks tõusnud (mitmel konkurendil on neljanda vooru mäng veel pidamata) Maliye Milli Piyango peab viienda vooru vastasseisu algava nädala kolmapäeval, kohtudes kodusaalis tabelis tagapool asuva Tokati meeskonnaga.