Möödunud hooajal Martti Juhkami ja Oliver Venno koduklubiks olnud Innsbruki Hypo Tirol on koduseid meistrivõistlusi alustanud kolme kindla võiduga. Kahest esimesest vastasseisust jäi Renee Teppan eemale, kuid alustas kolmandat mängu juba põhikooseeisus ja tegi kaasa kaks geimi. 3:0 (20, 18, 8) võidumängus kanti Teppani arvele seitse punkti, kirjutab volley.ee.

Lisaks peeti nädala keskel treeningmänge Itaalia klubidega. "Meeskonna esimesed mängud täiskoosseisus olid kolmapäeval Milano ja järgmisel päeval Padova vastu. Mõlemad kohtumised võitsime - esimese 3:2 ja teises üpris kindlalt 3:1," kommenteeris Teppan.

Lõppenud nädalal reisiti ja mängiti palju: "Üleeilne Austria liiga mäng oli lihtsalt kolme punkti järel käimine. Sõitsime Viini 7 tundi ja läksime otse mängule, kuna vastas oli liiga üks kehvemaid võistkondi. Mängu eesmärgiks oli kõikidel meestel terveks jääda, kuna tasemevahe oli mäekõrgune. Üldiselt oli raske, kuid kasulik nädal - nelja päeva jooksul 2000 kilomeetrit bussis ja kolm mängu on minu jaoks midagi uut."

Juba neljapäeval võõrustab Tirol Meistrite liigas tiitlikaitsjat Kaasani Zeniiti. "Kuna mängime kodus, siis hinnaalandust Venemaa võistkonnale kindlasti tegema ei lähe. Olgugi, et tegemist on ühe maailma tugevaima klubiga, siis usun, et meil on omad võimalused. Meeskonna tase on ühtlane ja üpriski hea. Üritame Zeniidil selja prügiseks teha," lõpetas Teppan.

Türgi meistriliiga kahes esimeses voorus on Ziraat Bankasi põhipommitajaks olnud Marcus Nilsson. Rootsi koondise superstaar on 3:0 ja 3:2 võidumängus toonud vastavalt 17 ja 24 punkti. Oliver Venno pääses platsile vaid teises mängus, saades neli tõstet ja realiseerides neist ühe.

"Esimene mäng oli meil kodus ja nii tuli ka kindlam võit. Teine kohtumine toimus võõrsil tugeva vastase Arkas Spori vastu, aga suutime siiski 3:2 võidu saavutada," võttis Venno toimunud mängud kokku. Juba kolmapäeval läheb Türgi meeskond Meistrite liiga raames koduväljakul vastamisi Ardo Kreegi Pariisi Volleyga.

Nii Hypo Tirol kui Ziraat Bankasi on teinud hooajale ilusa sissejuhatuse. Tirol jagab kolmest mängust kogutud täisedu üheksa punktiga Austria liigas esikohta, Ziraat Bankasi on kahe vooru järel viie punktiga teine.