Neljapäeval peetud veerandfinaalseeria avavaatuses 2015. aasta Türgi meistrile Arkas Sporile tugeva lahingu andnud ja lõpuks võõrsil matšpallilt napi 2:3 (24, -12, 23, -23, -18) kaotusega leppinud Maliye Milli Piyango eilses koduväljakul peetud korduskohtumises enam võiduvõimalust ei omanud, tunnistades külaliste 3:1 (24, -23, 14, 20) paremust. 17 punkti kogunud Venno oli nimetatud näitajaga koduvõistkonna resultatiivseim, kui neliteist punkti tulid rünnakul (35%), üks blokis ja kaks pallingul. Pluss-miinus arvestuses lõpetas Eesti koondislane mängu kuue plusspunktiga, kirjutab volley.ee.

Venno rääkis volley.ee-le, et teatud hetkedel oli ka Maliye Milli Piyango omad võimalused: "Olid mõned olukorrad, kus oleks võinud punktid ära võtta ja mängu enda kasuks pöörata, aga tegime hoopis paar rumalat viga ja nii see mäng läks."

Eestlane lisas, et nüüd tuleb hooaeg positiivselt lõpetada: "Viies koht annab õiguse järgmisel hooajal mängida Challenge Cupil (Euroopa tugevuselt kolmas eurosari - toim.), seega on, mille poole püüelda."