Venno (28 punkti) realiseeris 3:1 (21, 21, -22, 27) võidumängus 44-st tõstest 23 (52%), lisas neli punkti blokiga ja ühe serviga. Juhkami 12-st punktist 11 tulid rünnakul (44%) ja üks sulustamisega, vahendab volley.ee.

"Esimesed kaks geimi kulgesid meie taktikepi järgi, kuid siis läks meie serv kehvemaks ja tänu sellele ei saanud ka blokis ja kaitses hakkama. Aga õnneks suutsime tasavägise neljanda geimi enda poole kallutada," kommenteeris Venno pärast esimest finaalmängu.

"Enda mänguga võib rahule jääda. Kui millegi üle nuriseda, siis oleks võinud mõni äss rohkem tulla," lisas diagonaalründaja.

"Saime alguses hästi minema ja eduseisus mängisime agressiivselt. Serv töötas ja seetõttu saime kaitses palju palle kätte, mille rünnakul suutsime ka lahendada. Kuna Janis Peda on vigastusega eemal, siis mängime kahe vastuvõtjaga, mis tähendab, et minu roll on eelkõige pallingu vastuvõtt. Sain servi vastu võtta mängu jooksul 52 korda (ülejäänud mängijad kokku 33 korda - toim), mis on üsna suur rumber. Nurgaründaja Soares langes reievigastusega pingile ja vahetusmängija Lorenz Koraimannil läks kolmandas geimis natukene aega, et mängu sulanduda. Serv muutus meeskonnal pehmeks ja vastased said mängu käima. Lõpp oli pingeline, aga suutsime paremuse maksma panna," võttis Juhkami vastasseisu kokku.

Nelja võiduni peetav finaalseeria teine kohtumine toimub laupäeval, 11. aprillil Bleiburgis.