Karl Jaani ja Rain Raud saavutasid hõbemedali ning Andres Toobal ja Rauno Tamme pronksmedali, teatab volley.ee.

Laupäeval selgusid Vytautas Cup Eesti meistrivõistlustel kuus võistkonda, kes jätkasid pühapäeval heitlust medalite eest. Plussringis saavutatud kolme järjestikuse võiduga jõudsid poolfinaali Andres Toobal ja Rauno Tamme ning Maksim Petrov ja Aleksei Povjakel.

Miinusringi veerandfinaalis võitsid Olari Venno ja Oliver Venno 2:0 (12, 18) lõppresultaadiga Kaarel Pomerantsi ja Raigo Pärsi, millega liiguti edasi nelja parema hulka. Teises veerandfinaalis kohtusid eelmise aasta Eesti meistrivõistluste finalistid Karl Jaani ja Rain Raud ning Kaarel Kais ja Argo Arak. Kui toona jäid esikohamängus tulemusega 2:1 (19, -16, 12) peale Arak ja Kais, siis täna teenisid 2:1 (21, -15, 14) võidu Jaani ja Raud.

Esimeses poolfinaalis jätkasid kindlaid esitusi vennad Vennod, kes mängisid 2:0 (18, 14) üle seni kaotuseta püsinud Petrov - Povjakeli. Teises poolfinaalis võitsid Jaani ja Raud 2:0 (18, 14) Toobali ja Tamme. Tänavuse hooaja Eesti meistrivõistluste pronksmedalid kuuluvad Andres Toobalile ja Rauno Tammele, kes 3.-4. koha mängus Petrov - Povjakelile võimalust ei jätnud, saavutades 2:0 (18, 15) võidu. Viimaste aastate Eesti ühele põnevamale turniirile pani punkti esikohamäng, milles vennad Vennod võitsid 2:0 (11, 16) Jaani ja Raua.

Naised selgitavad Eesti meistri 9.-10. augustil Tõrvas. Eelmisel aastal tulid Eesti meistriteks Argo Arak ja Kaarel Kais ning Mari-Liis Graumann ja Natalja Bratuhhina.