"Uue klubi otsingutel oli suurim roll koondise peatreener Giannil (Gheorghe Cretu - toim.). Kui Gianni oli veel Eestis, siis kohtusime ja ta tutvustas mulle seda klubi ning soovitas sinna minna," rääkis Venno. "Pakutud palgatingimused olid sobivad ning võimalus juba neljanda erinevaga meeskonnaga Meistrite liigas mängida tundus ahvatlev," jätkas ta.

Venno on seega juba neljas Eesti võrkpallur, kes lööb tuleval hooajal kaasa kõrgeima taseme klubisarjas - Euroopa Meistrite Liigas. Lisaks Vennole ja Juhkamile võrdlevad oma võimeid parimatest-parimate vastu ka Ardo Kreek (Pariisi Volley) ja Anu Ennok (LP Salo). Hypo Tirol mängib tuleval hooajal Meistrite Liiga alagrupis Belchatowi PGE SKRA (POL), Antwerpeni Precura (BEL) ja Ceske Budejovice (CZE) meeskondadega.

Juhkami sõnul on huvitav kokkusattumus, et ta mängib kaks aastat järjest teise eestlasega ühes klubis (mullu pallis Juhkami koos Andri Aganitsaga Saksamaal TV Bühli meeskonnas). "Venno on Meistrite Liigas varem tegusid teinud ja üheskoos loodame samuti tegusid tegema hakata," sõnas Juhkami.

"Hetkel olen selle valikuga rahul ja usun, et tuleb hea hooaeg. Innsbruckis on tasemel treenerid ning see on hea võimalus end üles töötada," ütles Venno lõpetuseks.

Innsbrucki meeskonna komplekteerimine on Venno palkamisega lõpule jõudnud. Lisaks eestlastele on klubiga liitunud veel Brasiilia libero Lukinhas, sloveenia sidemängija Gregor Ropret, Slovakkia nurgaründaja Stefan Chrtiansky jr ja Tšehhi tempomees Marek Beer. Meeskond alustab uueks hooajaks ettevalmistumist treenigutega 18. augustil.

Klubi peatreener Stefan Chrtiansky ütles, et Venno oli viimane pusletükk, millega sai meeskond lõplikult paika: "Ta on veel suhteliselt noor, kuid suurte rahvusvaheliste kogemustega. Ma usun, et ta on diagonaali kohale õige mees, kellest meil olulistes Meistrite Liiga mängudes abi on."