Valitsev Austria meister osaleb järgmisel hooajal ka Euroopa Meistrite Liigas. Markkus Keel: „Tahan väga ennast välismaal proovile panna. Usun, et võõras keskkond sunnib mind veelgi rohkem treeningutel pingutama ning uues liigas on mul sidemängijana kindlasti võimalik mängutarkust ja küpsust juurde ammutada. Suur tänu Pärnu Võrkpalliklubile nende nelja aasta eest, suure kummarduse teen kõikidele suvepealinna võrkpallifännidele.“

Markkuse koha võtab järgmisel hooajal üle tema vanem vend, 26-aastane Martti Keel, kes varasemaltki suvepealinna meeskonda kuulunud. Viimati, kaks aastat tagasi, 2015/2016 hooajal võitis Pärnu VK just tema dirigeerimisel Eesti karikavõistlused ja Saja Liiga (Credit 24 Meistriliiga). Eelmisel hooajal pallis Martti Rakvere Võrkpalliklubis, enne seda ühe aasta Pielaveden Sampo ridades Soome meistriliigas.

Martti Keel klubivahetusest: „Mul on ülimalt hea meel tagasi Pärnusse mängima tulla. Suvepealinnaga seoses meenuvad koheselt suurepärased fännid ja publik ning kindlasti ka koos võidetud tiitlid. Võitmise nälg on väga suur ja usun, et Pärnu võiks olla see võistkond, kellega suudame ka mõne tiitli võita. Kindlasti annan endast parima, et Pärnu oleks järgmine aasta edukas."

Pärnu esindusvõistkonnas jätkavad uuel hooajal sidemängijatena ka 17-aastane Richard Voogel ja 22-aastane Karl Lilles.