Õnnetus juhtus laupäevases Saja liiga mängus Järvamaaga, kui ühes mänguepisoodis jäi Pärnu võrkpalliklubi kapteni jalg põranda ja meeskonnakaaslase Hindrek Pulga põlve vahele. Esialgu luumurdu ei tuvastatud, kuid varvas tegi miskipärast põrguvalu ka järgmisel päeval ja Raadik ei saanud koduklubi aidata pühapäeval Tallinna Selveri vastu.

Nüüdseks on seis klaar. „Varvas vaadati uuesti üle ja leiti, et luu on siiski murdunud,“ lausus Pärnu peatreener Avo Keel, kelle sõnul juhtus pärast vigastuse avastamist treeningul veel üks halenaljakas vahejuhtum – nimelt pillas Raadik jõusaalis rassides kangiketta samale jalale. „Naljatasime, et kui nüüd teine varbaluu ka oleks läinud, poleks väga suurt vahet olnud, kuna paranemiseks kuluks sama aeg,“ tegi Keel võllanalja.

Tegelikult on asi muidugi naljas kaugel, kuna eurosarja mängude alguseks on nüüdseks juba kaks Pärnu nurgaründajat ravipuhkusel. Reedel käis põlvelõikusel lätlane Aleksandrs Avdejevs, kellel kulub taastumiseks eeldatavalt kuu aega. Õnneks on Pärnul sel positsioonil tavapärasest rohkem mehi, Keele käsutuses on koondise vaatevälja kuuluv Kardo Kõresaar, 22-aastane tulevikulootus Taavet Leppik ja igihaljas vanameister Jaanus Nõmmsalu (34).

Selveri vastu ei tulnud pühapäeval platsile ka temporündaja Timo Tammemaa, kellele lõi mängu eel puusa terav valu. Tema puhul on küsimärgid endiselt õhus. „Tavaelus ei ole vigastus teda seganud, treeningutel oleme võtnud rahulikult, hüpanud ta ei ole,“ rääkis Keel.

Pärnu võõrustab neljapäeval CEV Cupi esimese ringi mängus Piraeuse Olympiacost. Kohtumine algab Pärnu spordihallis kell 20.