Mängu alguses näitas Eesti eelnevate päevadega võrreldes hoopis teisest puust mängu, eileõhtusest kaks ja pool tundi kestnud mängust selgelt väsinud sakslased alistati avageimis ülekaalukalt 25:17. Hästi toimisid nii serv kui vastuvõtt, sakslastel oli raskusis rünnakust punkte saada.

Seejärel mängupilt võrdsustus, kuni 18:19 kaotusseisus servima läinud Markkus Keel valmistas sakslastele planeeriva pallinguga sedavõrd peavalu, et Eesti poisid pääsesid 24:19 ette. Saksamaa jõudis küll lõpus lähedale, kuid teine geim kuulus numbritega 25:22 siiski Eestile. Ka kolmandas geimis hoidis Eesti pidevat initsiatiivi ja 25:22 paremusega vormistati 3:0 võit.

Kahes esimeses mängus kahvatult esinenud nurgaründajad Taavi Arula ja Karli Allik näitasid täna märgatavalt paremat taset, toimis nii vastuvõtt kui rünnak. Resultatiivselt mängis ka Oliver Orav (18 punkti, +11), ühtselt toimis kogu meeskond.

Alagrupi lõppseisu selgitavad viimases mängus kohtuvad Itaalia ja Hispaania, parimad šansid finaalturniirile pääsuks on korraldajatel.

Tulemused, statistika, pildid ja tabeliseisu leiad CEV-i kodulehelt.