Tegemist oli hullu mänguga. Esmalt tuli Selver välja 0:2 kaotusseisust, viiendas geimis ei suutnud nad aga matšpalle realiseerida ja Rakvere sai ikkagi oma.

Selveri mäng toetus taas suuresti austraallasest diagonaalründaja Lincoln Williamsi peale, kes tõi koguni 37 punkti. Rünnakujoonis oli väga ühekülgne, Williams lõpetas 145 rünnakust koguni 60! Ja tulemuslikult, ta resultatiivusprotsent oli 50. Siim Ennemuist ja Rauno Tamme lisasid kumbgi 14 punkti.

Rakvere mängis meeskondlikumalt – Kevin Saar tõi 24, Tanel Uusküla 17, Siim Põlluäär 9, Andris Õunpuu, Kaupo Kivisild ja Romet Priimägi kõik 8 punkti. Selver peab nüüd poolfinaali pääsemiseks võitma Rakveret kordusmängus 3:0 või 3:1, 3:2 võidu korral peetakse kuldne geim. Võitjat ootab poolfinaalis Tartu Bigbank.

Kindlasti tegi heitlik mängupilt Selver peatreeneri Rainer Vassiljevi murelikuks, sest juba järgmisel kolmapäeval peetakse Meistrite liiga eelringi mäng Belgradi Crvena Zvezdaga. Juba kahes tugevas mängus on Selver leidnud end 0:2 kaotusseisust, kui Pärnu vastu tuldi raskest seisust võidukalt välja, siis Rakvere vastu mitte.