Eesti koondise sidemängija Toobal võib enda esitlusega igati rahule jääda, sest sidemängija kohta kogunes igati arvestatav punktisaak (8 punkti, neist 4 blokis, kasutegur +7), vahendab volley.ee.

Üks kuubakas tagasi meeskonnas

Kui vaid paar nädalat tagasi teatasime, et suure tüliga lahkusid meeskonnast kuubalased Romero Poey ja Ismael Fernandez, siis tänaseks on viimatinimetatu tagasi meeskonnas.

"Üks kuubakas tegi paar päeva tagasi comebacki, aga see kõik on siin paras müstika," alustab Toobal seebiooperit meenutava meeskonnakaaslase naasmise loo jutustamist: "Mees seikles poolteist nädalat Türgis ringi, oli vist isegi kojusõidu pileti muretsenud, aga siis avastas, et rahad otsas. Klubisse tuli Kuuba saatkonnast kõne, et mees passib siin, pole kuhugi minna. Lõpuks klubi kutsus ta tagasi, istusid uuesti maha, leppisid kokku uutes tingimustes ja nüüd on katseajaga meeskonnas."

Mängu lülitus Fernandez esimeses geimis, kuid suurt abi temast meeskonnale polnud (7 punkti, kasutegur -2). "Kaks nädalat polnud ta midagi teinud ja seega suurt abi temast polnud, aga edaspidi kindlasti on. Täpselt muidugi ei tea, kui hästi see kõik meeskonnale mõjub," rääkis Toobal.

Võidu põhjuseid tuleb Toobali sõnul aga otsida teiste meeste tegevusest: "Üks vastuvõtja oli pärast vigastust tagasi ja see tegi rünnakul elu lihtsamaks. Samuti tegi korraliku esitluse tavaliselt ebastabiilselt mängiv diagonaal. Blokk ja kaitse olid meil korralikud, eks vastane ka nõrgem kui need eelmised."

Seitsmenda vooru põnevusmäng peeti Izmiri Arkas ja Istanbuli Fenerbache vahel, Arkas võitis kindlalt 3:0. Meistrivõistluste liider on Ankara Halkbank (20 punkti), järgnevas Arkas (19), Ankara Ziraat (13), Istanbuli BBSK (13) ja Fenerbache (12). Inegöl on 6 punktiga jätkuvalt kümnes.

Tulemused, statistika ja kogu muu info Türgi meistrivõistluste kohta leiad SIIT.