Võõrustajad on kaotanud kõik senised neli matši. Täna kohtutakse viimases alagrupimängus Bulgaariaga.

Alagrupiseis:

1. Serbia 12 punkti
2. Kreeka 9
3. Tšehhi 9
4. Holland 4
5. Bulgaaria 2
6. Eesti 0

"Mängu algusega pole ma üldse rahul, tugev vastane kasutas meie kangutamise kohe ära," kirjeldas peatreener volley.ee-le Peeter Vahtra esimesi geime. "Kolmandas geimis õnnestusid meie taktikalised muutused - blokk hakkas tööle ja temporünnak toimis. Kogu võistkond hakkas elama ja see geimivõit oli suur saavutus."

Vahtral jätkus mängu järel kiidusõnu eelkõige temporündajate aadressil: "Nendaga olen väga rahul, Laura Partsi sooritused olid täna lausa Euroopa tipptasemel." Parts ise pidas geimivõitu väga suureks saavutuseks: "Täna tundus sidemängija klapp temporündajatega parem. Loodan, et homme jätkame samas rütmis ja tempod saavad palju tööd." Eesti - Bulgaaria mäng Tartus A.Le Coqi spordihallis algab täna kell 19.

I alagrupi võidu kindlustas Serbia naiskond, kes eile võttis neljanda järjestikuse 3:0 võidu, sedapuhku Hollandi üle. Teise medalimängudele viiva koha eest võitlevad Kreeka ja Tšehhi, mõlemal on enne viimast mängu koos 9 punkti.

Tamperes olid eile võidukad Sloveenia, Türgi ja Venemaa, samad naiskonnad hoiavad enne viimast vooru ka turniiritabelis kõrgemaid positsioone. Finaalturniiri kaaskorraldaja Soome pole suutnud võiduarvet veel avada.

Eilne Eesti - Tšehhi täispikkuses: