Seega saab TTÜ/Kiili meeskond juba kolmandat aastat järjest olla uhke selle üle, et meistriliiga klubi üle on karikasarjas vähemalt üks geimivõit kätte saadud. Eelmisel aastal oldi veerandfinaalis vastamisi Rakvere Võrkpalliklubi ja siis võideti nende vastu kohe avamängu esimene geim. Kaks aastat tagasi anti aga võimas lahing Danpower Võru/VK-le. Avakohtumine kodus kaotati 1:3, ent võõrsil suudeti meistriliiga klubi 3:2 alistada. Sellest siiski ei piisanud, et sarjas nelja parema sekka murda.

Eilses mängus Pärnuga oli TTÜ/Kiili parim Mihkel Sepp, kes tõi 21 punkti ja jäi tosinaga plussi. Rünnakul lõi ta 35 tõstest punktiks 20. Pärnu poolel jagunes mänguaeg taas ühtlaselt tosina palluri vahel, kellest kahekohalise summa kogusid kolm. Edvarts Buividsi arvele jäi 13 ning Sander Rätsepale ja Hindrek Pulgale 12 punkti. Viimase rünnakuprotsent oli seejuures võitjate parim. Ta lõi 15 rünnakust punktiks 11 ehk 73,3 protsenti.

Poolfinaalis ootab Pärnut ees vastasseis Järvamaa Võrkpalliklubiga. Teises poolfinaalis olev Bigbank Tartu saab vastase teada neljapäeval, kui Rakvere ja Selver Tallinn oma veerandfinaali korduskohtumise ära on pidanud. Avamängu võitis Rakvere võõrsil 3:2.