Võidus mängis ülimalt suurt ka rahvusmeeskonna temporündaja, kes oli koos diagonaalründaja Michal Kriškoga meeskonna edukaim skooritegija. Mõlemad pallurid kogusid 13 punkti. Rünnakul lõi Treial tosinast tõstest punktiks üheksa. Sulustamisega lisas ta veel neli punkti.

Samas oli kohtumise algus Treiali koduklubi jaoks üsna kurjakuulutav, sest alustuseks jäädi kohe 2:8 kaotusseisu „Olen võidu üle rõõmus, ent peame olema ettevaatlikud selliste alguste suhtes, sest tugevamate vastaste vastu ei pruugi me raskest seisust suuta välja tulla,“ sõnas Karlovy Vary võistkonna kapten Ondřej Hudeček Tšehhi meistriliiga kodulehekülje vahendusel.

ČEZ Karlovarsko on Tšehhi meistrisarjas kogunud 13 mänguga 31 punktiga, millega ollakse kindlalt tabeli teisel real. Liidripositsiooni hoidval Kladnol on ühe vähempeetud kohtumise juures kaks punkti enam, kirjutab volley.ee.

Nädalalõpul oli võistlustules ka Taavi Nõmmistu tööandja Maaseiki Noliko, kes võitis Belgia meistrisarjas võõrsil 3:0 (25:19, 25:19, 29:27) Zoerseli Amigose võistkonda. Eestlane sekkus teises geimis vahetusest ja kuulus kolmandas põhikoosseisu. Kuuest pallingust eksis ta ühel, rünnakul lõi üheksast tõstest punktiks neli ja lisaks ka üks edukas blokeering. Nõmmistu efektiivusnäitajaks kujunes +1.