Nädal tagasi peetud avavoorus Cannes'i Racing Clubi vastu vigastada saanud Bratuhhina tegi vahepealsetel treeningutel kaasa ainult kaitse-, bloki- ja vastuvõtuharjutustes, vahendab volley.ee

"Füsioterapeut ütles, et midagi tõsist viga pole, kuid pean õlale mõnda aega puhkust andma," lausus Bratuhhina (pildil esireas vasakult esimene).

Öösel 12 tundi bussiga Lõuna-Prantsusmaale sõitnud ja laupäeva hommikul kell 9 kohale jõudnud Florange sai enne kohtumist saalis ka kerge treeningu teha.

Florange kaotas avageimi 17:25, kuid võitis kaks järgmist 25:19 ja 25:22. Ka neljanda geimi alguses juhtisid külalised, kuid võit läks siiski Pays d'Aix'le 25:19.

"Ma ei tea, mis viiendas geimis juhtus. Servi vastuvõtt toimis, tõste oli üleval, kuid eesliinis alustanud diagonaal- ja teine nurgaründaja ei suutnud palle maha löödud ning jäime kaotusseisu 0:10! Masendav..." meenutas sellelt seisult pingile vahetatud Bratuhhina.

Florange kaotas geimi 4:15, kuid teenis viiegeimilises kohtumises saadud allajäämise eest tabelisse esimese punkti.

Kuigi Bratuhhina viibis enamuse ajast väljakul, tõstsid sidemängijad talle äärmisel vajadusel.

"Tugevalt ma ei rünnanud, tegin hanisid. Lõin tugevat hüppelt servi ja sain kirja ühe ässa," ütles neli päeva puhkust saav Bratuhhina.

"Andsime ise võidu käest, sest tegime geimilõppudes palju vigu. Tabelisse saadud punkt meid ei lohutanud. Naiskonna moraal on langenud, vajame võitu."