"Täiesti ulme, mis üllatus. Tegime avalduse põhiturniirile saamiseks kui veel registreerijaid Sotšisse üpris vähe oli, kuid kui registreerimise viimasel päeval nägime ülesandjate hulka, teadsime, et peame ilmselt samamoodi reservist kvalifikatsiooni kohta ootama jääma nagu viimati Kataris, kus saime osalemiseks kinnituse viis päeva enne turniiri algust. Uudis, et meid on kostitatud Wild Cardiga, tuli metsiku üllatusena ning see on meile tohutu võit, et saame suurel turniiril mängida vähemalt kolm tugevat mängu," võttis Mart Tiisaar emotsioonid kokku.

Kusti Nõlvak: "Läheme parajalt varakult Sotši kohale ja teeme enne turniiri algust seal ka treeninglaagri, et harjutada koos Vesiku ja tema hoolealuse Venemaa paariga Stoyanovskiy-Yarzutkin. Suure tõenäosusega liituvad meiega ka Kristo Kollo ja Karl Jaani. Seega on võistlusteks ettevalmistus senisest põhjalikum. Kuigi vastased on põhiturniiril tugevamad, on sisimas soov võtta oma esimene suurturniiri mänguvõit, seda ka püüdma lähme."

Rivo Vesikul oli seda kuuldes loomulikult väga hea meel ja lisas, et tegemist peab olema Wild Card maailmarekordiga, kui oma elu kolmandale turniirile Wild Card teenitakse.

Sotši MK etapp saab alguse 5. mail, sinna laagrisse sõidavad mehed juba 23. aprillil.