Kolmapäeval kaotas LEKA Volley "kuivalt" 0:3 ühele tänavusele tiitlipretendendile Sastamala VaLePa, kuid geimid kulgesid tasavägiselt ja LEKA kogus 23, 22 ja 28 punkti. Võitjate parimad olid ameeriklane Matthew Pollock (14/+12), hollandlane Sjoerd Hoogendoorn (13/+3) ja Soome koondislane Olli Kunnari (13/+5). Tiisaar oli 21 punkti ja +11 kasuteguriga jällegi üleplatsimees, vahendab volley.ee.

Laupäeval oli LEKA võidukas, kui 3:0 (21, 23, 22) oldi üle Oulu Etta meeskonnast. Jällegi oli oma meeskonna resultatiivseim Tiisaar, kes kogus 52%-lise rünnaku juures 25 punkti ja näitas kasutegurit +16. Meeskonna peatreener Lauri Hakala oli rõõmus, et mäng läks kiiresti ja võidukalt: "Eriti valmistas heameelt meie tagasituleb viimases geimis."

LEKA Volley hoiab meistrivõistlustel 12 puntkiga esikohta, kuid vähem mänge pidanud Kokkola Tiikerit, Sastamala VaLePa ja Loimaa Hurrikaani võivad nad peagi positsioonilt tõugata. Tauno Lippu koduklubi Loimaa Hurrikaani on pühapäeval vastamisi Liiga Reintoga, eestlasest sidemängija pole seni mänguaega saanud.

Anu Ennok ja Salo Viesti alistasid laupäeval võõrsil peetud mängus Oriveden Ponnistuse 3:0, geimides loovutati vaid 14, 13 ja 17 punkti. Ennok tegi kaasa kogu mängu, kogus 8 punki ja näitas kasutegurit +5. Teistkordselt lähevad naiskonnad kokku pühapäeval Salos. Septembri lõpus toimunud esimestes meistrivõistluste mängudes alistati mäletatavasti kahel korral Vamupla, ühtki geimi pole tänavu koduliigas kaotatud.

Debüüt Euroopa tugevaimas klubisarjas, Meistrite Liigas ootab Salo naiskonda 12. novembril, kui mängitakse Itaalia klubi Busto Arzisioga. A-alagruppi kuuluvad veel Poola naiskond Chemik Police ja Bakuu Rabita Aserbaidžaanist.