Tartu Bigbank
„Hetkel – ptui-ptui-ptui – midagi tõsist ei ole,“ kinnitas tiitlikaitsja ja hiljuti Schenkeri liiga võitnud Tartu Bigbanki juhendaja Andrei Ojamets.

TTÜ
Põhiturniiri võitja kohal küsimärke jätkub: põhipommitaja Daniel Maciel pole kaks nädalat põlvevalu tõttu pallitrenne sisuliselt teinud, lisaks jättis vigastuse tõttu treeningkohtumise Selveriga (TTÜ kaotas 0:4) vahele sidemängija Kusti Nõlvak, kes tegi jõusaalis veidi häda reielihasele. „Daniel pole kaks nädalat palli puutunud, põlv teeb valu. Doktor Madis Rahu tegi kaks süsti, loodan, et ta hakkab varsti hüppama. Kusti tegi jõusaalis reielihasele häda, aga see peaks korda saama. Pärast Schenkeri liiga Final Four’i ravis ka Kirill Krasnevski nädal aega puukat,“ raporteeris Janis Sirelpuu.

Tallinna Selver
Treener Rainer Vassiljevi sõnul on väike küsimärk itaallasest nurgamehe Federico Marretta kohal, kes ühisliiga medalimängudes reielihast venitas. „Esimesel nädalal ei hüpanud ta üldse. Meie jaoks on väga oluline, kuidas ta vastu peab. Natuke on meil ka muid tervisehädasid olnud, diagonaalründajad on kordamööda turtsunud. Esimesel nädalal oli Lincoln Williams väljas, üleeile tekkisid probleemid Oliver Oravaga, tal on vist mingi viirus,“ andis Vassiljev ülevaate. Ka Eesti meistrivõistluste kohamängudes on tema käsutuses võistkonnaga liitunud rannapallur Rivo Vesik, kes võib vajadusel temporündajatele Meelis Kivisillale ja Reimo Rannarile puhkust anda.

Pärnu VK
Kõige mustema stsenaariumi järgi läinud ei ole ehk veerandfinaalidest eemale jäänud libero Edgar Järvekülje kubemelihase vigastus tundub olevat taandunud. „Järvekülg tegi eile trenni täiskoormusega kaasa ega öelnud, et miski tunda andis,“ rääkis tiimi treener Avo Keel, kes saab nüüd traumadest taastunud Jaanus Nõmmsalu kasutada taas tema õigel kohal ehk nurgaründajana. „Nõmmsalu on terve ja saab eesliinis mängida. Ainult ta löögikõrgus pole sama, mis karikafinaalis, kuid sellega pole Nõmmsalu kunagi hiilanud.“

Pärnu ja Selveri vahelises poolfinaalis pannakse pall mängu homme Audentese spordihallis kell 18, TTÜ võõrustab Tartut neljapäeval. Poolfinaalseeriad mängitakse kolme võiduni.