Avageim kaotati seni vaid võite tunnistava tippmeeskonna vastu napilt 24:26, järgnevalt juba kindlalt 20:25 ja 14:25.

Aganits oli platsil algusest lõpuni, Teppan pääses väljakule vahetusest episoodiliselt. Temporündaja Aganits kogus mängus viis punkti, millest kolm tulid õnnestunud blokiga. Diagonaal Teppan punktiarvet avada ei suutnud. Võitjate suurimad skooritegijad olid poolakas Bartosz Kurek (15, +10), itaallane Alessandro Fei (14, +8) ja Tšehhist pärit, kuid Itaalia koondist esindav Jiri Kovar (13), vahendab volley.ee.

Aganits ütles volley.ee-le, et jäi enda mänguga rahule, kuigi rünnakukoormus oli väike: "Ei teagi, miks sidemängija mind ei usalada, isegi kui eelnevad mängud olen rünnakul hästi tegutsenud. Samas on meil suuri probleeme vastuvõtuga ja see teeb temporünnaku mängimise keeruliseks."

Aganitsa sõnul alustas Altotevere mängu paremini ja esimest geimi domineeriti kuni 24:22 eduseisuni. Kahte geimpalli aga realiseerida ei õnnestunud ja vastu tuli võtta valus kaotus. "Minu arvates tulid nad ilmselgelt pehmelt peale, aga avageimi tasavägise mängu järel ärkasid nad üles ja järgnevas kahes geimis sai näha maailma tippklassi võrkpalli," rääkis Teppan.

Vähene mänguaeg diagonaalründajat ennast ei üllatanud: "Maric alustas hästi ja eks see tasavägine avageim püsis treeneril meeles terve mängu jooksul. Seega ta ootas ja lootis Marici peale lõpuni."

SuperLega esikohta jagavad kuus järjestikust võitu saanud Modena Volley ja Cucine Lube (mõlemal 18 punkti), järgnevad Trentino Diatec (16 punkti 6 mängust), Perugia (13/6) ja Tartu Bigbank meeskonna Challenge Cup vastane Ravenna (12/6), Altotevere on 13 võistkonna arvestuses jätkuvalt 11. kohal. Järgmises voorus läheb eestlaste tiim vastamisi tabeli viimase Vero Volley Monzaga.

"Monza vastu peame võtma nii-öelda kohustusliku võidu, eriti veel oma kodus. Kahjuks tuleb tunnistada, et esimest ringi ei päästaks ka kolm punkti sellest mängust. Taga tuleb nutta esimesi mänge, kust punktid jäid tulemata. Itaalia karikasarjast me võime ilmselt suu puhtaks pühkida, sest järgmisena on meid ootamas väga kõvad vastased," jutustas Teppan. Itaalia karikavõistlustele kindlustavad pääsu avaringi kaheksa parimat meeskonda.

Itaalia SuperLega, 23. november:
Lube - Altotevere 3:0 (24, 20, 14) STATISTIKA

SuperLega tabeliseisu ja mängude tulemused leiad SIIT.